Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că nu a avut nicio discuţie cu reprezentanţi din conducerea partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) până în prezent, dar că "este normal" ca parlamentarii să îşi cunoască noii colegi.

Marcel CiolacuFoto: Captura video

"În primul rând, este normal să ne cunoaştem colegii din Parlament. (...) Ei sunt aleşi pe circumscripţii şi este normal să aibă proiecte comune, cum şi la Buzău este normal să existe proiecte comune, transpartinice, proiecte pentru buzoieni. (...) Nu am avut nicio întâlnire şi nicio discuţie cu nimeni din conducerea AUR până în acest moment", a afirmat Ciolacu după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Întrebat dacă intenţionează ca, după întâlnirile de la Cotroceni privind desemnarea premierului, să discute cu parlamentarii AUR, Ciolacu a spus: "În aceeaşi logică pe care v-am expus-o mai devreme, cred că în toate partidele politice există oameni responsabili şi oameni care înţeleg prin ceea ce trece România. Şi sunt ferm convins că o personalitate ca domnul Rafila va primi voturile necesare pentru a fi învestit prim-ministru".