George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat la aflarea rezultatelor exit-poll care dau AUR cu peste 5%, că ”este o victorie a unui partid nou, conservator creștin, la un an după înființare”.

George Simion, A.U.R.Foto: Hotnews

„Felicitări sutelor de mii de români adevărați, este o victorie care vă aparține, o victorie a neamului românesc, o speranță în această noapte în care a intrat România. Nu o să vă dezamăgim sau trădăm, suntem oamenii faptelor, care am promis că nu vedem nicio diferență între partidele lui Klaus Iohannis și partidele lui Ciolacu. Vom merge înainte pe calea noastră votând fiecare lege și fiecare inițiativă în interesul neamului românesc, pentru poporul român. Reprezentăm o forță nouă, nu suntem extremiști, dar suntem radicali. Suntem radicali față de sistemul care ne-a distrus speranța la viață în România în ultimii 30 de ani. Fac un apel pentru toți românii de bună credință să se alăture AUR pentru a schimba societatea românească. Trebuie să reformăm clasa politică. Nici nouă nu ne-a fost ușor să intrăm în mizeria care se numește politică, dar am făcut-o pentru că era singura variantă. Este singura variantă pentru românii de bună credință și de aceea îi chemăm lângă noi, alături de AUR. Nu vom face alianță cu nicio formațiune politică, pentru că noi suntem deja o alianță, cea a românilor”, a declarat George Simion.

Conferinta AUR

Conferinta AUR

Foto: Facebook

Jurnalistul și scriitorul Claudiu Târziu, copreședintele AUR a îndemnat la moderație până la confirmarea oficială a rezultatelor. ”Vom începe o revoluție conservatoare: Până acum, în Parlamentul României nu a existat un partid conservator care să aibă cele patru valori fundamentale: Familia, Națiunea, Credința și Libertatea. Noi suntem aliatul natural, apărătorul și promotorul Bisericii, care este tot mai atacată. Vom lupta pentru Unire și o Românie mare. Ne vom ține de cele 50 de măsuri anunțate. Noi suntem cu suveraniștii, nu cu globaliștii și cu cei care vor să ne distrugă identitatea și credința, asta ca să știți cu cine aveți de a face.”