Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, i-a îndemnat pe români să meargă la vot la alegerile parlamentare 2020 de duminică și să voteze "cu capul”.

HotNews.roFoto: Hotnews

El a spus, la ieșirea de la urne, că a votat pentru colaborare și pragmatism, pentru că pentru București este foarte important să existe colaborare cu autoritățile centrale.

"(...) pentru România, în general, urmează 4 ani fără alegeri și e important ca autoritățile centrale să fie capabile să aibă un dialog cu autoritățile locale pentru ca proiecte importante să fie realizate. Am votat pentru justiție și pentru parcursul european la României și, implicit, împotriva celor care au periclitat această direcție”, a afirmat Nicușor Dan.

El i-a îndemnat pe români să meargă la vot și să voteze"cu capul": "Îi îndemn pe români să vină la vot, pentru că e vorba de viața lor în următorii 4 ani. Și, chiar dacă noi suntem un popor latin și, implicit, emoțional, îi îndemn să voteze cu capul, îi îndemn să aibă în minte ce s-a întâmplat în România în ultimii 4 ani și să se gândească care este cea mai bună metodă de guvernare a României pentru următorii patru ani”.