Premierul Ludovic Orban se declară ”foarte mulţumit” de echipa de guvernare pe care o conduce, spunând că toţi sunt ”serioşi, implicaţi, care pricep lucrurile şi care împing lucrurile înainte”. Întrebat dacă va avea aceeaşi echipă de miniştri, în cazul în care va rămâne premier după alegeri, Orban a răspuns: ”Îmi puneţi o întrebare la care în mod evident că nu pot să răspund”.

Guvernul PNLFoto: Guvernul Romaniei

Orban a fost întrebat câți dintre actualii miniştri se vor regăsi în viitorul guvern, dacă el va rămâne premier după alegeri.

  • "Îmi puneţi o întrebare la care în mod evident că nu pot să vă răspund. Am să vă răspund că sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare pe care o conduc. Sunt oameni serioşi, oameni implicaţi, oameni care fac un efort de dimineaţă până noapte, oameni care pricep lucrurile, oameni care împing lucrurile înainte şi cred că lucrul acesta aici, la Ministerul Transporturilor, se vede cu ochiul liber”, a spus premierul.

El a făcut aceste declarații vineri, la Ministerul Transporturilor, unde a participat la semnarea contractului pentru modernizarea liniei de cale ferată „Bucureşti Nord - Jilava - Giurgiu Nord - Giurgiu Nord Frontieră, Lot 1: Redeschiderea circulaţiei feroviare pe pod peste râul Argeş, între Vidra şi Comana, Pod Grădiştea”.