Victor Ponta spune că a crezut inițial că e o glumă episodul povestit de Marcel Ciolacu, că a jurat pe icoană împreună cu Grindeanu, că nu e securist, calificând declarația sefului PSD drept „stupidă”. „Întâi am crezut că e o glumă de la Cațavencii, mi se pare stupidă, după care am vrut să o completez: noroc că nu a jurat și Tudose că începea să plângă icoana”, a spus liderul Pro România la HotNews LIVE.

Mihai Tudose la iesirea din sediul PSDFoto: Hotnews

Despre Marcel Ciolacu, Ponta a spus că „este un tip inteligent, dar intră în categoria nu înțelege că o funcție de lider de partid e trecătoare și de fapt trebuie să te comporți față de foștii lideri cum vrei să se comporte lumea față de tine când nu vei mai fi”. „Asta e o chestie de inteligență politică sau de experiență”, a completat el.

Cât despre Sorin Grindeanu, pe care el însuși l-a susținut când a fost dat afară de Liviu Dragnea, Ponta a spus că îl admiră „că poate să stea la masă cu toți cei care l-au făcut securist trădător și l-au dat afară”.

„L-au dat afară, iar acum A făcut penitență și s-a întors. E ca la partidul comunist. Te dădea afară partidul, dacă îți recunoșteai greșelile te primeau înapoi”, a mai spus el.

Victor Ponta a spus că nu se va mai întoarce în PSD, că nu are o problemă cu pesediștii, ci cu unii lideri ai partidului.

„Ceea ce văd este că nu s-au desprins de epoca Dragnea, ci de persoana Dragnea”, a mai spus liderul Pro România.