Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi ales consilier în 27 septembrie, a renunţat la mandat după prima şedinţă a noului for judeţean.

Ioan Mang (foto arhiva)Foto: Agerpres

"Având în vedere că sunt candidat la Parlamentul României şi pentru a mă putea ocupa mult mai bine de campania electorală, am decis să demisionez din Consiliul Judeţean, de la 1 noiembrie, şi să las locul următorului de pe listă şi să ne reprezinte în continuare în Consiliul Judeţean", a declarat vineri, pentru Agerpres, Ioan Mang.

Potrivit acestuia, consilierul supleant va fi economista Ioana Bara, care va intra în comisia economică în locul lui Ioan Mang. În noul Consiliu Judeţean, dintre cei 34 de consilieri, 22 sunt din partea PNL, iar UDMR şi PSD au câte şase consilieri.

Liderul PSD Bihor deschide lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, la Senat pe prima poziţie a PSD Bihor fiind Florian Bodog.

Ioan Mang a participat, joi, la prima şedinţă a noului Consiliu Judeţean, în care actuala conducere şi cei 22 de consilieri liberali au votat reducerea la jumătate a personalului angajat în aparatul propriu al CJ Bihor.