Președintele PNL Ludovic Orban a negat, sâmbătă, la Timișoara, că negocierile pentru majoritățile locale în județ sunt blocate precizând că decizia liberalilor este foarte clară: aceea de a face înțelegeri cu USR PLUS. Liderul USR Timiș, Cristian Moș, i-a acuzat pe liberalii din județ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele ușilor închise.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat, sâmbătă, într-o conferință de presă, despre negocierile blocate pentru majorități locale în județul Timiș, între PNL și USR PLUS, Ludovic Orban a spus că acestea nu sunt blocate.

„Nu știu dacă au fost blocate, nu cred că au fost blocate. Decizia este clară: PNL va forma majoritățile de guvernare și la nivel de județ, și la nivelul municipiului Timișoara, și la localități din județ unde va fi posibil, cu USR PLUS”, a spus Orban citat de Mediafax.

Liderul USR Timiș, Cristian Moș, i-a acuzat, joi, pe liberalii din județ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele ușilor închise. Ulterior, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a semnat parteneriatul pentru Timiș și Timișoara cu USR PLUS și i-a invitat, vineri, și pe liderii Alianței „să facă acest minim efort de a respecta voința alegătorilor” și să semneze documentul.