Social democrații își finalizează marți lista pentru alegerile parlamentare. Printre noile achiziții făcute de PSD se numără directorul Spitalului Colentina Remus Mihalcea, fostul arbitru internaţional Patriţiu Abrudan și directorul AFIR Adrian Chesnoiu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Surse din interiorul PSD au declarat pentru HotNews.ro că Remus Mihalcea va deschide lista PSD pentru Camera Deputaţilor în Argeş.

Un alt nume cunoscut este cel al lui Adrian Chesnoiu, director al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) care va deschide lista pentru Camera Deputaților în Olt.

La Cluj, PSD îl propune pentru Camera Deputaţilor de fostul arbitru internaţional Patriţiu Abrudan, actual director regional Banca Transilvania.

Fostul judecător al Curții Constituționale Simona Maya Teodoroiu va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în Prahova.

De asemenea, în județul Bacău listele pentru Senat vor fi deschise de Bianca Purcărin, medic la Spitalul Județean de Urgență Bacău, și Cristina Pravăț, profesor la Universitatea „Vasile Alecsandri”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că vrea să reformeze partidul și a propulsat nume nou pentru alegerile parlamenatre. Printre aceștia se află Alexandru Rafila care candidează la Camera Deputaților, Adrian Streinu Cercel la Senat și rectorul UMF Tg. Mureș, Leonard Azamfirei, va deschide lista pentru Senat în Mureș.