Decizia medicilor Alexandru Rafila şi Adrian Streinu Cercel de a trece la PSD și de a candida din partea acestui partid la alegerile parlamentare este "una gravă, pentru care vor fi huliți", consideră liderul PNL, Ludovic Orban.

Adrian Streinu Cercel, candidat PSDFoto: Captura video Facebook
  • "Cum să te duci tu, Alexandru Rafila şi Streinu Cercel, care au fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci la PSD? Oare ce a putut să le promită? Să te duci să candidezi la PSD care a torpilat sistematic timp de şapte luni de zile tot efortul autorităţilor făcut pentru a limita creşterea numărului de cazuri? Eu, personal, nu pot să înţeleg. Este o decizie pentru care vor fi huliţi", a declarat Ludovic Orban, duminică seară, la B1 TV.

El mai crede că cei doi medici şi-au pierdut credibilitatea în opiniile pe care le exprimă legat de pandemie.

  • "Când e nevoie de fiecare om care e implicat, mi se pare o greşeală gravă pentru ei ca oameni care au fost implicaţi în activitate şi au avut rezultate să te duci să-ţi depui candidatura la PSD, mi se pare un fel de abandon în luptă", a adăugat Orban.

Managerul Institutului ”Matei Balş” din Capitală, Adrian Streinu Cercel, candidează la alegerile parlamentare din partea PSD, el aflându-se pe locul al doilea, după Gabriela Firea, pe lista pantru Senat, a anunțat liderul PSD Marcel Ciolacu, duminică, într-o conferință de presă susținută alături de Cercel. Reamintim că lista PSD la Camera Deputaților va fi deschisă de medicul Alexandru Rafila.