Gabriela Firea va deschide lista la București și este normal să fie așa, fiind liderul organizației PSD din Capitală, spune prim-vicepreședintele partidului Sorin Grindeanu, după ce Dragoș Benea i-a oferit primarului general în funcție posibilitatea de a candida în Bacău, transmite Mediafax.

Gabriela Firea dupa alegeriFoto: Hotnews

„Doamna Firea, din câte știu eu, e din Bacău. Dna. Firea, discutând azi cu Dragoș, s-a implicat mult în campania de la Bacău. Sigur că dna Firea e președinte PSD București a și fost anunțată că va deschide lista la București. Nuanțele, oferta, cum am văzut-o eu, era una în care îi mulțumea dnei Firea pentru implicarea de la Bacău. (...) Va deschide lista la București și e normal să facă acest lucru”, spune Sorin Grindeanu.

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, a fost invitată de filiala PSD din Bacău să deschidă lista social-democraților pentru alegerile parlamentare din noiembrie, potrivit liderului filialei, Dragoș Benea.

”Aș fi onorat, în calitate de președinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizației județene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea!