Baronul PSD Marian Oprișan, care în urma alegerilor de duminică rămâne fără conducerea Consiliului Județean Vrancea, spune că are "sufletul împăcat" și se declară "convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia". După 20 de ani la șefia CJ Vrancea, Oprișan a fost înfrânt de candidatul PNL Cătălin Toma.

HotNews.roFoto: Hotnews

Oprișan - unul dintre cei mai influenți lideri PSD - a postat luni un mesaj pe Facebook în care susține că pentru el lupta va continua.

Mesajul integral postat de Marian Oprișan:

  • "Dragii mei vrânceni, vă mulțumesc din suflet, tuturor!
  • Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.
  • Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.
  • Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.
  • Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea. Așa să ne ajute Dumnezeu!".

În judeţul Vrancea a fost o prezenţă la vot de 50.13% (156.117 voturi), scrie News.ro. După centralizarea a 98% din voturi, Cătălin Dumitru Toma, sustinut de PNL si USR-PLUS, a adunat 41.54% din voturi (63.209), iar baronul PSD Marian Oprişan a obtinut 37.9% din voturi (57.648). Cătălin Dumitru Toma are 43 de ani și este senator PNL din 2016.

Marian Oprișan, în vârstă de 55 de ani, era considerat unul dintre "greii" PSD, el fiind în partid încă din vremea FSN-ului lui Ion Iliescu, mai exact din 1990. Doi ani mai târziu a devenit membru fondator al Frontului Democrat al Salvării Naţionale din România și a fost numit la conducerea filialei din Vrancea. Oprișan este președinte al PSD Vrancea de 17 ani și a făcut parte și din conducerea națională a partidului. Este președinte al Consiliului Județean Vrancea de exact 20 de ani, după ce anterior a fost vicepreședinte al CJ, timp de 5 ani.

CITEȘTE ȘI: VIDEO "Mama mea sunt eu, da?" - răspunsul halucinant dat de Marian Oprișan, întrebat cum a ajuns mama sa să facă afaceri cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre