Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a pierdut duminică alegerile locale, după două mandate, în fața candidatul USR-PLUS Dominic Fritz, susține că, "indiferent de calomniile care continuă să fie lansate" la adresa sa, va rămâne "extrem de fericit" pentru ceea ce a făcut pentru oraş.

Nicolae RobuFoto: Agerpres

  • "Sunt mândru de ce-am lăsat în urma mea, atât la Universitatea Politehnica Timişoara, cât şi la primărie. Doar timpul va aşeza lucrurile la locul lor, în mod corect. Le mulţumesc timişorenilor care m-au votat. Le mulţumesc colegilor din primărie, veniţi în instituţie o dată cu mine sau după, tineri valoroşi cu care, alături de foarte puţini moşteniţi - din păcate, cu foarte puţini -, am făcut toate lucrurile care au schimbat radical oraşul, de care beneficiază în egală măsură cei ce m-au votat şi cei ce nu m-au votat, lucruri cu care mă mândresc şi mă voi mândri mereu.
  • De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare - şi ştiu bine că voi beneficia -, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru oraşul meu. Le mulţumesc, de asemenea, colegilor din PNL, cu care chiar am făcut echipă foarte bună. Fie ca Timişoara să aibă un viitor fericit!", a scris Nicolae Robu pe Facebook.

După două mandate de primar, Nicolae Robu a fost surclasat în alegerile locale de duminică de candidatul USR-PLUS Dominic Fritz, cu aproape 20%, conform numărătorii paralele făcute de filialele timişene ale PNL şi USR-PLUS.