Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea și primarul din Voluntari, pune eșecul Gabrielei Firea pe seama echipei de miniștri a PSD din 2017 și până la pierderea alegerilor. Acesta acuză ELCEN și pe foștii miniștri ai Energiei care au lăsat ca vina lipsei apei calde din București să cadă asupra primarului general.

Florentin Pandele si Gabriela FireaFoto: Facebook - Gabriela Firea

"Am să vă spun şi trei cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală a fost după părerea mea echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură", a menţionat acesta.

Pandele l-a mai acuzat pe Dragnea care nu a susținut-o pe Firea și pe Victor Ponta care și-a anunțat intrarea în cursa electorală.

"Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile, pentru mine nu va fi o mare pierdere. Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. Începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale. I s-au tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 după altă intervenţie. A stat trei luni de zile cu o pungă", a declarat Florentin Pandele.