20:26 Gabriela Firea nu va participa la conferința PSD după prezentarea exit-poll-urilor. Aceasta se află în Băneasa și va veni la sediul din Kiseleff după prezentarea exit-poll-urilor. Conferința de presă a PSD va fi susținută de Ciolacu, Grindeanu și Stănescu

Sediul PMPFoto: Hotnews

20:13 La sediul de campanie al lui Nicușor Dan, un cetățean beat care înjura și a încercat să intre în sediu. Cei de la USR - PLUS au chemat Poliția, care l-a ridicat pe respectivul cetățean.

19:50 Traian Băsescu a ajuns la sediul PMP. Candidatul PMP la Primărie este bine dispus și a anunțat că "Am supraviețuit, am trecut pragul." Traian Băsescu a promis că va face alte declarații la ora 21:00, după închiderea secțiilor de votare.

În sediul PSD din Kiseleff tensiunea este mare. Surse din interiorul PSD au declarat pentru HotNews.ro că toate datele interne arată că PSD a fost avantajat de prezența mică la vot dar nu suficient. Deocamdată nu se știe dacă Gabriela Firea va veni în seara asta la sediul PSD.

Pe tot parcursul zilei la sediul PSD s-au aflat doar trei lideri care au centralizat informațiile din teritoriu: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu. Gabriela Firea s-ar afla la sediul PSD Băneasa.

Sursele citate susțin ca în teritoriu miza PSD este sa câștige mai multe județe decât PNL. PSD nu are sondaje în teritoriu și face o estimare doar pe baza informațiilor primite de la liderii din teritoriu.

La sediul PMP, atmosfera este relaxată. Traian Băsescu nu a ajuns încă la sediul de campanie. De vorbă cu jurnaliștii, adunaţi în curte, a stat în schimb președintele PMP, Eugen Tomac. El s-a declarat "optimist" și speră ca următoarele alegeri locale, de peste 4 ani, să se desfășoare în două tururi.

UPDATE 19:33 La sediul de campanie al lui Nicușor Dan este deocamdată liniște. Dintre candidații la București a ajuns doar Simona Spătaru, candidata la Sectorul 4. Nicușor Dan va face declarații la ora 21.00 în fața magazinului București, unde și-a stabilit sediul de campanie.