Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot "încă din momentul ăsta” pentru a evita aglomerația și spune că "este un moment al revanşei”. El a acuzat că în ziua votului continuă "campania murdară". Nicușor Dan a mai spus că a primit sesizări din partea alegătorilor că "se descurcă mai greu cu buletinul de vot pentru primar" și i-a îndemnat pe oameni să caute cu răbdare și să aleagă candidatul preferat.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 august, revanşă pentru caracatiţa corupţiei din primărie care a ţinut în subdezvoltare acest oraş, caracatiţă pe care o să o trimitem acolo unde îi este locul. E un moment al revanşei pentru această campanie murdară care continuă şi în momentele astea cu telefoane mincinoase, cu publicitate plătită deşi şi legea şi Biroul Electoral le-a interzis, revanşă împotriva unui politician care a refuzat tot mandatul ăsta să dea ochii cu bucureştenii şi a fugit de bucureşteni inclusiv în dimineaţa asta, când a minţit presa asupra orei la care se va duce la vot”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică.

El a spus că scrutinul de duminică este "o alegere despre valorile în care credem, este o alegere despre onestitate, competenţă, cinste, dreptate, decenţă în politică”.

Nicușor Dan îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot "încă din momentul ăsta” pentru a evita aglomerația din orele următoare.

De asemenea, el a scris pe Facebook că am primit sesizări din partea alegătorilor că se descurcă mai greu cu buletinul de vot pentru primar.

  • "Vă reamintesc că pe buletinul de vot pentru Primarul Municipiului București:
  • - candidații independenți nu au siglă electorală, ci mențiunea CANDIDAT INDEPENDENT
  • - cei patru candidați independenți ne regăsim la finalul listei, paginile 2 și 3
  • Căutați cu răbdare și alegeți candidatul preferat! Este important să distribuiți acest mesaj pentru a-i ajuta pe cei care merg la vot!", a scris Nicușor Dan.