Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Virgil Popescu să găsească alte minciuni, după ce ministrul Economiei i-a acuzat pe social-democrații dintr-o localitate din Mehedinți că au încercat să incendieze mașinile unor liberali.

Marcel Ciolacu, președinte PSDFoto: PSD

„Cum îl cheamă (pe ministrul Economiei – n.r.)? (...) Nu, nu îmi venea, nu știam. Din Mehedinți... Are SPP domnul ministru? Trece cineva de SPP să îi incendieze mașina lui Popescu, de la Economie? Hai, dom`le să fim serioși. Inventează niște minciuni. Uite, îi fac eu adresă lui domnul Pahonțu (Lucian Pahonţu, şeful SPP - n.r.) să îmi spună... Să vină cu o minciună mai consistentă. (...) Domnul Popescu să spună că au vrut să îi incendieze mașina și el are SPP-ul acolo, hai... să fim serioși! Să găsească alte minciuni”, a spus Ciolacu la TVR, potrivit Mediafax.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a scris pe Facebook că social-democrații dintr-o localitate din Mehedinți au încercat să incendieze mașinile unor liberali.

„Incredibil la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinți! De aceea vin și transmit clar: nu vom tolera acțiunile de intimidare la adresa unor membri PNL! Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul în stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile! Nu pot să cred că primarul PSD Adrian Nănuți și Aladin Georgescu permit așa ceva! Vreți să moară oameni?!”.