​Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu a auzit despre „desființarea unui serviciu vital” la Poliția Capitalei, întrebat fiind despre proiectul de reorganizare al acestei instituții care prevede comasarea serviciului Omoruri, coordonat până recent de Radu Gavriș, concomitent cu desființarea Serviciului Furturi Auto și a Serviciului de Presă.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Am mai discutat despre organizarea internă a ministerelor, dar despre desființarea unui serviciu vital n-am auzit, poate aveți surse. Voi verifica”, a spus șeful statului.

HotNews.ro a scris recent despre un proiect de reorganizare la nivelul Poliției Capitalei prevede comasarea serviciului Omoruri, coordonat până recent de Radu Gavriș, concomitent cu desființarea Serviciului Furturi Auto și a Serviciului de Presă.

Noua structură care va fi creată prin comasarea acestor servicii ar putea fi condusă de comisarul-șef Marius Andrei, care ar putea fi numit director general adjunct, respectiv funcția pe care a ocupat-o Gavriș înainte de a fi detașat la Poliția Județeană Harghita, printr-o decizie semnată de Liviu Vasilescu, care a demisionat la începutul lunii septembrie în urma scandalului generat de întâlnirea sa cu membri ai clanului Duduianu.