Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, nu numai că își umilește fiica, dar a și filmat în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. În replică, edilul dă vina pe PSD pentru apariția filmului în spațiul public.

Traian OgagauFoto: Captura video

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” ,”Și de acum îs cuminte” ”Și nu mai sunt dezordonată”

Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: ”mă fac fată cuminte”, nu mai sunt o figurantă”.

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea ”nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii”.

Potrivit acestuia, PSD ”terfelește imaginea copilului”, dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai degrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa.

”Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, spune Ogâgău într-un comunicat.