Doi secretari de stat din cadrul Ministerului Educației, Luminița Barcari și Dragoș Rădulescu, și-au luat concediu de odihnă chiar la începutul acestui an școlar extrem de dificil, deoarece candidează la alegerile locale și sunt în campanie electorală, relatează Mediafax.

Luminița BarcariFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Ministrul Educației, Monica Anisie, a fost întrebată, duminică, într-o conferință de presă, unde este secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Luminița Barcari.

„Secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar este în concediu în acest moment (...), concediu de odihnă.

Atât eu, cât și toți colegii din Ministerul Educației am făcut toate eforturile pentru ca anul școlar să înceapă în cele mai bune condiții. Așa cum probabil știți, secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar, dar și un alt secretar de stat din cadrul Ministerului Educației și-au luat concediu de odihnă pentru a putea desfășura alte activități, având în vedere faptul că suntem în campanie electorală”, a spus Anisie.

Întrebată care sunt cei doi secretari de stat care au plecat în concediu deși situația începerii noului an școlar este dificilă, Anisie a spus că este vorba de Luminița Barcari și de Dragoș Rădulescu.

Luminița Barcari candidează la președinția Consiliului Județean Ialomița din partea PNL, iar Dragoș Rădulescu este candidatul PMP la Primăria Ploiești.