Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a chemat-o din nou luni pe Gabriela Firea la trei dezbateri "unu la unu" în ultima săptămână a campaniei electorale, în sala Consiliului General. Firea vrea însă o dezbatere cu toți cei trei "candidaţi de dreapta", Nicușor Dan, Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu, și propune ca întâlnirea să aibă loc la o autobază a STB.

Gabriela FireaFoto: PMB

Nicușor Dan, o nouă invitație la dezbateri pentru Gabriela Firea

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a reluat luni invitația pentru Gabriela Firea de a participa la trei dezbateri în ultima săptămână a campaniei electorale.

  • ”O invit pe Gabriela Firea la trei dezbateri, în ultima săptămână de campanie: miercuri -23 septembrie, joi- 24 septembrie, vineri- 25 septembrie, în sala de consiliu, cu toate televiziunile care vor să vină. Deci, nu mai depindem în felul acesta de invitaţii pe care televiziunile să ni le facă. O invit să organizăm împreună această dezbatere, unu la unu, cu un moderator pe care îl alegem şi cu toate televiziunile de faţă miercuri-23, joi- 24, vineri- 25 şi în felul acesta putem să discutăm şi dacă a atras un miliard de euro fonduri europene, cum zice ea sau 30.000.000 cum zic eu şi câte au fost investiţiile în infrastructură şi dacă s-a făcut o revoluţie în trafic şi dacă dispar sau nu dispar spaţii verzi şi dacă a reabilitat 52 de km de conductă, cum zice ea, sau 680 de metri, cum zic eu”, a afirmat Nicușor Dan, luni, într-o conferinţă de presă.

Firea îi cheamă pe Nicușor Dan, Băsescu și Tăriceanu la o debatere la o autobază a STB

Gabriela Firea vrea însă o dezbatere de final de campanie electorală, care să aibă loc la o autobază STB.

  • "În cadrul dezbaterii - pe care abia o aştept - de final de campanie împreună cu candidatul de dreapta şi cu celălalt candidat de dreapta, domnul Băsescu, şi cu celălalt candidat tot de dreapta, domnul Tăriceanu, deci, cu cei trei candidaţi de dreapta şi de dreapta, când ne vom întâlni toţi patru în ultima săptămână, şi eu propun ca şi locaţie de desfăşurare o autobază STB, ca să fim şi noi acolo cu 11.000 de bucureşteni, să le spună candidaţilor cum şi-au bătut ei joc de Societatea de Transport Bucureşti, cei care au avut ocazia să facă ceva bun la un moment dat şi nu au făcut şi de asemenea să spună cum vor tăia ei subvenţia pentru transportul public în comun, pentru că aşa au anunţat, eu am înregistrările", a declarat Firea în şedinţa de luni a CGMB, potrivit Agerpres.