Social democrații se reunesc, joi după-amiază, în ședința Consiliului Național al Partidului pentru a discuta despre eșecul moțiunii de cenzură. La întâlnire se va analiza dacă mai este oportun sau nu să se repună în dezbatere moțiunea de cenzură. De asemenea pe ordinea de zi se află și sancționarea parlamentariilor care au absentat de la ședința din Parlament.

Conducerea PSD Foto: PSD

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat se reunește de la ora 17.00, la sediul central al PSD. Surse din interiorul PSD au declarat pentru HotNews.ro că pe agenda ședinței se află o analiză privind situația moțiunii de cenzură dacă se continuă demersul sau nu. Totodată se vor discuta și cazurile parlamentarilor PSD care au lipsit de la moțiunea de cenzură. Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat cu o zi în urmă că va propune excluderea acestora.

Ședința comună a Parlamentului în care trebuia să se dezbată moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost suspendată luni, din lipsă de cvorum. PSD a reușit să adune doar 226 de parlamentari din 233 cât era necesarul pentru dezbatere și vot.