Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, îl atacă pe președintele partidului, Marcel Ciolacu, după eșecul moțiunii de cenzură la adresa Guvernului: "Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte!".

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Și nu mai da vina pe cei câțiva colegi aflați în spitale sau carantinați ca suspecți de COVID! Când pregătești o moțiune și chiar vrei să treacă, negociezi! Aveai cel puțin 9-10 voturi de la minorități, cel puțin 8 voturi de la neafiliați plus PSD-iștii goniți de tine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iștii care nu iubesc în ruptul capului acest guvern, dar nici de la “negociatorii” tăi nu au înțeles exact ce vrei! Sunteți slabi și vânduți, Marcele! Și se vede limpede ca lumina zilei.
  • Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru că el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situație ridicolă! Și vorba lui Șerban Nicolae: e o mare și nescuzabilă rușine!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

PSD nu a reușit să adune luni în sala de ședință a Parlamentului suficienți senatori și deputați astfel încât moțiunea de cenzură pe care a inițiat-o să fie dezbătută și votată. De la ședință au lipsit 5 parlamentari PSD, pe care Ciolacu a amenințat că îi va exclude din partid.