Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan susține că se va implica în campania electorală pentru alegerile locale, însă doar pentru acei candidaţi ai Partidului Naţional Liberal care nu au fost membri ai PSD. "Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile”, spune Rareş Bogdan, adăugând că acolo unde sunt candidaţi transferaţi de la PSD "nu calcă”.

Rares BogdanFoto: Captura video

"(...) O atenţionez pe Gabriela Firea şi pe cei şase primari de sector că mă implic şi voi ajuta fiecare candidat al nostru, mă voi lipi de Nicuşor Dan pentru a-l ajuta. Cred că singur este extrem de greu. Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile. Umăr la umăr, vom câştiga”, a declarat Rareş Bogdan, duminică seară, la Antena 3, potrivit News.ro.

El susține însă că refuză să se implice în campaniile electorale ale acelor candidaţi din partea PNL care au fost anterior membri PSD și că îi va ajuta pe cei care "nu au stat în genunchi”.

"Nu pentru niciunul, nu mă duc, să fie lucrurile clare. Mă voi duce peste tot unde sunt liberali, oameni care au suferit, oameni care nu au stat în genunchi, oameni care au fost umiliţi, oameni care au fost jigniţi de către preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri ai Dezvoltării sau ai Finanţelor de la PSD. Acolo unde sunt aleşi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc, ca să fie lucrurile clare. Eu nu îmi calc pe cuvânt”, a adăugat Rareș Bogdan.

Unul dintre candidații PNL la alegerile locale proveniți din PSD este primarul Iașiului, Mihai Chirica.