Primarul comunei botoșănene Suhartău, Marcel Chelaru, aflat în funcție din 2004 și candidat independent pentru un nou mandat, apare pe bannerele electorale atât alături de liderul local al PNL, Costel Șoptică, cât și cu liderul local al PSD, Doina Federovici, scrie

bannereFoto: Monitorul de Botosani

Monitorul de Botoșani.

Primarul independent de Suharău, Marcel Chelariu, își mai dorește un nou mandat. Și cel mai probabil îl va avea, dat fiind influența sa mare în zonă. De altfel, acest lucru este recunoscut tacit și de majoritatea partidelor, care nu au candidați, scriu jurnaliștii de la Monitorul de Botoșani. Singurul partid care a „riscat” să arunce un candidat în luptă este Pro România. De asemenea, și-a mai depus candidatura încă un independent, astfel că lupta se va da în trei pe 27 septembrie.

Marcel Chelaru apare pe bannerele electorale atât alături de liderul local al PNL, Costel Șoptică, cât și alături de liderul local al PSD, Doina Federovici, și nu vede nicio problemă.

"Am ajuns celebru datorită sau din cauza acestor bannere. Mie mi se pare firesc să-i susțin pe amândoi, pentru că sunt independent. Mi s-a oferit sprijinul ambelor partide și l-am acceptat. Bannerele le-au făcut partidele, nu le-am făcut eu și știau unul de celălalt. Dacă veneau și alți candidați făceam și cu ei, pentru că, repet, eu sunt independent și așa vreau să rămân”, a declarat Marcel Chelariu.

Potrivit presei locale, Marcel Chelaru este primar la Suharău din 2004.