Deputatul USR Dan Rădulescu își anunță demisia din partid. "Din păcate, viziunea noastră despre un partid altfel este, astăzi, diferită", spune parlamentarul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Anunțul a fost făcut de Dan Rădulescu pe Facebook:

  • "Vă anunț, pe această cale, decizia mea de a demisiona din Partidul Uniunea Salvați România. Le mulțumesc colegilor mei de partid pentru colaborarea de până acum.
  • Din păcate, viziunea noastră despre un partid altfel este, astăzi, diferită. Cred, însă, în continuare că, stradă cu stradă, putem şi trebuie să schimbăm România!
  • Îi asigur pe alegatorii din Prahova, precum și pe toți cei care mi-au acordat votul şi încrederea lor, că voi lupta în continuare pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant, pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos, pentru oameni noi in politică și pentru o Romanie în care, fără penali şi fără hoție, să ajungem departe".

Dan-Răzvan Rădulescu este la primul mandat de deputat de Prahova, fiind membru al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport. Potrivit site-ului Camerei Deputaților, în mandatul de deputat început în 2016 el a avut 29 de luări de cuvânt, din care 18 declarații politice, și a inițiat 121 de propuneri legislative.