​PSD și-a lansat duminică seară candidații la alegerile locale din București, Marcel Ciolacu susținând că pe 27 septembrie liberalii vor primi o lecție după ce au adus „doar vorbe și zgomot și haos”.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu au fost în stare să vină cu un candidat propriu la Bucureşti. Nici la sectoare! Nu au oameni, nu au soluţii, nu au nimic! Doar scandal. Au adus haos în România, au furat şi au minţit. E timpul să plece şi să vină oameni capabili să reconstruiască! Sunt sigur că bucureştenii le vor da o lecţie în aceste alegeri! O lecţie pe care s-o ţină minte! Succes, Gabi! Succes tuturor colegilor! PSD este alături de voi! Arătaţi-le ce puteţi!", a susținut Ciolacu.

Candidaţii PSD din Bucureşti în alegerile locale din luna septembrie au fost lansaţi, duminică seara, la eveniment fiind prezenţi preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar, Paul Stănescu, precum şi edilul general în funcţie, Gabriela Firea, care candidează pentru un nou mandat.

Au fost prezenţi, de asemenea, candidatul la Primăria Sectorului 1 - Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 2 - Dan Cristian Popescu, candidatul la Primăria Sectorului 3 - Aurelian Bădulescu, candidatul la Primăria Sectorului 4 - Daniel Băluţă, candidatul la Primăria Sectorului 5 - Daniel Florea şi candidatul la Primăria Sectorului 6 - Gabriel Mutu.