Un număr de 24 de membri ai PNL Sector 2 au demisionat miercuri din partid, pentru a se alătura lui Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar, care a trecut recent de la PNL la PSD și urmează să candideze din partea social-democraților la Primăria Sectorului 2.

DC Popescu, cu Firea si CiolacuFoto: Facebook/ Dan Cristian Popescu

Anunțul a fost făcut într-o postare pe Facebook de filiala PNL Sector 2:

„Astăzi, 12.08.2020, 24 de membri activi ai PNL sector 2 au ales să părăsească filiala și să se alăture lui DC Popescu. De menționat că dintre acestia doi erau consilieri locali și doi erau membri în biroul politic!

Asta dovedește că psd-istii mascați și-au arătat adevărată față! #fărăPSD

Exercițiul de imagine pe care psd-istul Popescu îl încearcă în disperarea sa de a se victimiza și a câștiga mai multe voturi NU ȚINE! Aducerea la sediu a unui număr de demisii dintr-un partid din care acei oameni nu au făcut niciodată parte arată disperarea și dovedește că Popescu și-a însușit deja practicile PSD-iste: #minciună, #corupție și #lașitate!”

Fostul liberal Dan Cristian Popescu a anunţat la sfârșitul săptămânii trecute că este susţinut de PSD pentru Primăria Sectorului 2. Anunțul a fost făcut după o întâlnire cu primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, şi cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Pe 6 august, Dan Cristian Popescu a anunţat că va candida la Primăria Sectorului 2, precizând că va negocia cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere sau să se înscrie independent în cursa electorală.

PNL şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihaiu (USR PLUS) fiind desemnat să intre în cursa electorală pentru Sectorul 2 şi nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.