Eugen Teodorovici a lansat un nou atac la conducerea PSD, afirmând că aceasta este ilegală și acuzând-o că nu reușește să acumuleze capital electoral pe seama modului cum gestionează Guvernul Orban epidemia și că nu a depus până acum o moțiune de cenzură.

Eugen TeodoroviciFoto: Hotnews

”Nu este firesc, din postura de “șef” al celui mai important partid din opoziție, să nu-ți asumi decizia de a depune o #moțiune_de_cenzură pe care o cere întreaga societate. Pe care chiar membrii și susținătorii PSD o cer. Nu este posibil să încerci în continuare să îți prelungești #mandatul dobândit #ilegal doar cu scopul de a rămâne președinte al PSD”, scrie Teodorovici pe Facebook.

”În loc să sancționeze acest guvern pentru modul în care a gestionat criza_sanitară și pe cea economică, actuala “conducere” ilegală a PSD a ales chiar să susțină în funcție acest guvern fără nicio urmă de respect pentru votul celor datorită cărora a ajuns în Parlament”, afirmă fostul ministru PSD al Finanțelor.

Fostul președinte executiv al PSD Eugen Teodorovici a anunțat în weekend că și-a depus candidatura pentru conducerea partidului, în condițiile prevăzute de Statutul validat de Tribunalul București.

El a făcut apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres să nu accepte un simulacru de alegeri, în care președintele să fie ales cu votul unanimității.

Teodorovici acuză conducerea interimară a lui Marcel Ciolacu că vrea să fraudeze alegerile din partid: „Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf ... noapte bună”.