Fostul preşedinte al filialei municipale Iași a PNL, deputatul Marius Bodea, a anunțat că a devenit membru al USR. Bodea, care a plecat din PNL după ce partidul l-a anunțat drept candidat pentru un nou mandat pe primarul Mihai Chirica,spune că a ales USR pentru că "aceasta este alternativa reală la PSD".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Oficial, sunt membru al Uniunii Salvați România", a anunțat Bodea pe Facebook, spunând că prezența sa în USR înseamnă, de fapt, continuarea asumării principiilor pe care le are în viață: onestitate, competență, verticalitate.

"Am ales USR după ce liderii partidului în care m-am format și-au trădat la modul cel mai sfidător principiile prin racolarea pesedistului Mihai Chirica si a mafiei din jurul lui. Nu am putut accepta acest compromis pentru că ar fi însemnat să îmi încalc propriile principii și valori, ar fi însemnat să îi trădez, la rândul meu, pe toți colegii și pe toți ieșenii care și-au pus speranța în mine.

Am ales să fiu membru USR pentru ca aceasta este alternativa reală la PSD și la tot ceea ce întelegem noi prin pesedism. Am găsit în USR o echipă de oameni onești, curați, energici, capabili să schimbe lucrurile în bine", a mai scris Marius Bodea.