Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat la anunțul făcut de Victor Ponta privind alianța cu Robert Negoiță pentru alegerile locale din București, el acuzându-l pe Ponta că a ”trădat valorile social-democrate” și a ales ”să facă jocul PNL și al președintelui Iohannis”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ciolacu susține că "așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei".

"Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat!

Le dau însă o veste proastă: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!", a scris Ciolacu pe Facebook.

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea unei alianţe în perspectiva alegerilor locale. Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.