Ministrul Muncii a lansat, miercuri, un nou atac la adresa actualului primar general, spunând că „acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă trafiicul o s-o fac eu prin digitalizare”, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Prioritatea Ministerului Muncii va fi să pună accent pe digitalizare. Îmi doresc foarte mult ca digitalizarea să fie posibilă în aceste servicii și închei spunându-vă că acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă trafiicul o s-o fac eu prin digitalizare”, a spus, Alexandru, la evenimentul de lansare a Programului „Reclădim România”.

Recent, ministrul Muncii a scris pe Facebook că PSD a lansat un chestionar prin care testează alți candidați la primăria București, în afara de Gabriela Firea.

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă”, a scris ministrul, pe Facebook.

Replica a venit, însă de la liderul interimar al PSD, care a catalogat-o pe Alexandru drept „mincinoasă”.

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului. Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.