Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că mare parte din Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică elaborat de Guvern copiază programul de guvernare al social-democraţilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este evident că este copiat programul (Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică - n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea - este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat", a afirmat Ciolacu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a vorbit din nou despre intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură în Parlament, dar nu a spus și când se va întâmpla acest lucru.

"În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, vă spun că vom depune o moţiune de cenzură. Mai mult decât atât, această moţiune va trece. Când vom depune moţiunea de cenzură, cu ce program economic vom veni pe termen scurt, până la alegerile generale, pe care să îl expunem atât românilor, colegilor din Parlament, dar nu în ultimul rând preşedintelui Iohannis când va lua decizia pe cine desemnează prim-ministru - este totuşi atributul meu şi al colegilor mei de a lua această decizie în interiorul partidului", a menţionat liderul PSD, citat de Agerpres.

Ciolacu a afirmat că este constituţională depunerea unei moţiuni de cenzură în sesiune extraordinară.

Peste 3.400 de kilometri de autostradă și drumuri expres, spitale regionale, zeci de spitale moderne județene, sute orășenești, peste o mie de unități medicale în mediul rural, sute de grădinițe, școli, campusuri și cămine universitare. Așa promite Guvernul Orban să arate România în următorii 10 ani. Executivul lansează astăzi, în prezența președintelui Klaus Iohannis, un plan uriaș de relansare economică de peste 100 de miliarde de euro.