Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, în vârstă de 42 de ani, se numără printre cei care nu au reușit să promoveze în prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Moroșanu a luat nota 3,60 la Limba și literatura aromână, scrie Jurnal de Vrancea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Daniel Moroșanu a susținut examenul de Bacalaureat la Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra, unitate școlară pe care a absolvit-o în urmă cu câțiva ani, la cursurile serale.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a fost notat cu 3,60 la Limba și literatura română, potrivit Jurnal de Vrancea. La celelalte două materii la care a dat examenul, Istorie și Geografie, el a obținut 7,55, respectiv 8,65.

Contactat telefonic, Moroșanu a spus că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină cel puțin nota 5, care să îi permită promovarea examenului de Bacalaureat.

Daniel Moroșanu declara săptămâna trecută, după ce a susținut a doua probă a examenului de Bacalauret 2020, că a luat meditații la Limba și Literatura Română, pentru că ”a fost un interval destul de mare de când a absolvit”, în 2016.

”Am făcut meditații la limba română. Am avut nevoie și nu mi-e rușine. A fost interval destul de mare de când am absolvit, am avut nevoie de o oarecare pregătire”, spunea Moroșanu la Digi24.

În vârstă de 42 de ani, Daniel Moroșanu a fost ales consilier local în comuna Vidra, la alegerile din 2016, conduce organizația PNL Vidra și este prim-vicepreședinte al PNL Vrancea.

Daniel Moroșanu a absolvit în anii '90 o școală profesională de mecanici auto, iar în urma cu doi ani a absolvit și liceul, la seral, potrivit Adevărul.