Orban ,,Pilduitorul'' are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar.. doar pentru popor, în condițiile în care ,,Sfinții petrecerilor'' Rareș și Costel au încălcat fără rușine toate regulile, a declarat, luni, Marcel Ciolacu.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Orban are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, relatează Mediafax.

Președintele interimar al PSD a afirmat că restul „trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare”.

„Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet”, a conchis liderul social-democrat.

Premierul Ludovic Orban s-a declarat luni îngrijorat de faptul că terasele nu mai respectă regulile de distanțare socială.

„Miercuri voi convoca toți miniștri și toate instituțiile care au atribuții de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu s-au respectat regulile și există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli”, a declarat Ludovic Orban.

Vezi și: