Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, i-a transmis miercuri secretarului general al partidului, Paul Stănescu, că ar trebui să mai aibă răbdare în privința alegerilor interne pentru că „știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”. Atacul la adresa lui Stănescu are loc în contextul în care secretarul partidului l-a catalogat pe Eugen Teodorovici "o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului”. Social-democrații se pregătesc de alegerea unei noi conduceri a partidului, dupa ce va expira starea de alertă.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala sau să își spele rufele în public. Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate ușor vedea. E despre a fi bărbat și despre a avea curajul de a-ți exprima nemulțumirile verde în față. Este despre a fi capabil să recunoști când alții sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public și să te folosești de metode specifice vechii Securități pentru a-ți crea posibile avantaje”, a scris pe Facebook Ionel Arsene.

Liderul PSD Neamț îl laudă pe Eugen Teodorovici care, în opinia sa, este un politician „din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate”.

„Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii. Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”, a conchis Ionel Arsene.

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a declarat în urmă cu o zi ca răspuns la criticile adresate de Eugen Teodorovici actualei conduceri interimare a PSD, că acesta este un aventurier politic, preocupat să vâneze funcţii, „o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului”.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”, a declarat, citat de Mediafax, Paul Stănescu.