​Dacian Cioloș glumește pe seama videoclipului în care Dab Barna mima că tastează. Liderul PLUS a postat pe Facebook un videoclip în care prezintă o zi de muncă la Parlamentul European.

Ciolos, la calculatorFoto: Captura video

„Le-am promis elevilor de la C.N."Silvania"-candidat pentru "Şcoală-ambasador a Parlamentului European" din Zalău, de Ziua Europei, că voi documenta video cum arată o zi în Parlamentul European”, explică Cioloș.

La un moment el apare la birou, în fața laptop-ului și remarcă ironic: „Acum eu chiar bat la taste, eu chiar scriu pe bune”.

În aprilie, o secvență dintr-un clip în care Dan Barna apare mimând că tastează a fost intens distribuită în social media. „Un pic de haz în vremuri de necaz. S-a răspândit pe net o secvență în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din fața mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu”, a explicat ulterior Dan Barna pe pagina sa de Facebook.