Presedintele interimar al PSD a postat, duminică, un mesaj pe pagina sa de socializare prin care anunță că este bine și le mulțumește celor care au fost alături de el. Liderului PSD i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă care se desfășura la sediul partidului.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere! Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!", a scris liderul PSD pe pagina sa de socializare.

Marcel Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a fost pentru investigații după ce i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă de la sediul PSD. Medicii au anunțat că acesta a avut o cădere de calciu. De asemenea, i-au făcut un test rapid pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ.

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău duminică în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.