​​PSD se folosește de coronavirus în strategia legată de criza politică, Marcel Ciolacu anunțând, nici mai mult, nici mai puțin, că „România se află în fața unui pericol iminent”. Șeful interimar al social-democraților a pus chiar sub semnul întrebării congresul partidului programat la finalul acestei săptămâni.

HotNews.roFoto: Hotnews

„România se află în fața unui pericol iminent provocat de coronavirus. Cred că intrăm în altă etapă politică, e cazul ca toți politicienii să revină la agenda românilor, iar Guvernul să vină cu un plan de măsuri către cetățeni, explicat”, a spus Marcel Ciolacu, la finalul sedinței conducerii partidului.

El a precizat că pesediștii au discutat despre Congresul care este programat la finalul acestei săptămâni, pe 29 februarie.

„Am avut discuții și despre congres. Prioritatea PSD este acest pericol iminent care ne paște pe noi ca români. (...) E o decizie luată, în cazul în care nu există acest pericol și putem să nu punem în pericol membrii de partid, primarii, delegații de partid”, a mai spus liderul interimar al PSD.

Reamintim că în România nu s-a înregistrat, până în acest moment, niciun caz de coronavirus.