Liderul PSD Marcel Ciolacu a explicat, duminică, după ce Paul Stănescu a afirmat că PSD ar trebui să spună „vrem anticipate”, că secretarul general a afirmat, de fapt, că partidului „nu-i este teamă de niciun fel de alegeri”, relatează Mediafax.

Ciolacu si StanescuFoto: AGERPRES

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a afirmat, duminică, în cadrul Conferinței Extraordinare a PSD București că „PSD ar trebui să renunțe să mai spună «nu ne e teamă de anticipate», ci ar trebui să spună «vrem anticipate»”.

Ulterior, întrebat de jurnaliști dacă este de acord cu alegerile anticipate, Marcel Ciolacu a răspuns: „În sală s-a discutat că PSD se pregătește pentru orice fel de alegeri și în orice variantă. Repet: domnul Stănescu a transmis foarte clar că PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri”.

„Eu consider în continuare că PNL nu dorește să pună în aplicare legile de la 1 septembrie. Dorește să facă anticipate înainte ca aceste legi să intre în vigoare. Mai mult, le este teamă să proroge anumite termene cum au făcut cu alocațiile. Ce a spus domnul Stănescu foarte clar este că Partidului Social Democrat nu îi este teamă de niciun fel de alegeri. Ca să fiu și mai clar, Partidului Social Democrat nu îi este teamă de votul românilor”, a mai adăugat Ciolacu.