VIDEO Klaus Iohannis: Joi seară probabil voi anunța deja persoana desemnată premier / Rămân adeptul anticipatelor

de Redactia     HotNews.ro
Miercuri, 5 februarie 2020, 16:22 Actualitate | Politic


Iohannis
Foto: Presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis a anunțat un calendar rapid după ce guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, prin consultări cu partidele, joi, care vor fi urmate „probabil” de anunțarea premierului desemnat, în cursul serii de mâine. Șeful statului a subliniat că rămâne adeptul alegerilor anticipate dar, dacă va constata că partidele parlamentare nu doresc acest lucru, va „insista” să fie votat un guvern „cu agendă reformatoare, construit de și în jurul PNL”.
„Am fost și rămân adeptul anticipatelor. Eu îmi doresc să intrăm într-o logică ce duce spre alegeri anticipate. Dacă însă constat că partidele nu doresc acest lucru, atunci voi insista ca în continuare să fie votat un guvern cu agendă reformatoare, construit de și în jurul PNL, să fie foarte clar ce se va întâmpla”, a subliniat miercuri președintele, într-o declarație de presă după ce Parlamentul a votat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban.

Primul pas a fost făcut spre anticipate, prin votarea moțiunii, iar „următorul pas va fi făcut mâine”, a subliniat Klaus Iohannis.

Iar în caz de anticipate, „mă voi implica și în continuare pentru a construi după alegeri o majoritate solidă care vine cu reforme profunde în beneficiul românilor”, a avertizat șeful statului.
Iată mai jos declarațiile președintelui (sursa - Administrația Prezidențială):
 • Astăzi am avut un vot mai puțin obișnuit în Parlamentul României. În speță, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă și votată. Acum cred că este momentul să ne gândim un pic ce avem momentan în spațiul politic.
 • Vedem, pe de-o parte, un guvern liberal, care vine cu foarte mult entuziasm, cu foarte multă energie, pe un val popular pozitiv, confirmat de toate sondajele publice, un guvern care vrea să facă reforme, un guvern care vrea să vină cu măsuri pentru România, pentru români, care vrea să vină cu proiecte pentru autostrăzi, pentru spitale, cu proiecte clare, deja bine pregătite pentru a încuraja creșterea economică. Pe scurt, un guvern care vrea să repună România în normalitate.
 • Ce aveam de cealaltă parte? O majoritate în esență pesedistă, supărată, frustrată, fiindcă a pierdut guvernarea, o majoritate care, evident, se opune cu tot ce are acestor încercări de a îmbunătăți guvernarea de la noi din țară.
 • Acum, dacă urmărim discursul politic, vedem: Guvernul dorește reforme, Guvernul liberal dorește să schimbe lucrurile în bine, să repare greșelile care s-au făcut în ultimii trei ani.
 • Pe de altă parte, un PSD care se opune acestor reforme. Din cauza acestui PSD, acum, Guvernul nu va mai putea continua reformele începute.
 • Iată că este o situație care a fost de așteptat, după ce anul trecut, la europarlamentare, la referendumul pe justiție pe care l-am convocat, la moțiunea de cenzură care a înlăturat guvernul pesedist, cu ocazia alegerilor prezidențiale, s-a văzut foarte clar - românii vor altceva. S-au săturat de PSD. PSD să stea în opoziție!
 • Doar că PSD nu vrea reforme. PSD vrea înapoi la putere. Baronii roșii vor înapoi la banul public.
 • Și astăzi s-au găsit suficienți care au votat această moțiune depusă de PSD, pe o speță care, evident, ar fi îmbunătățit democrația în cadrul alegerilor locale. Era vorba despre o lege care reinstaura alegerea primarilor în două tururi. Nu s-a vrut, bun.
 • Pe de altă parte, acum românii se uită la televizor și se întreabă: „bun, și acum ce va fi?”.
 • În această chestiune pot să vă spun, dragi români, foarte clar: lucrurile merg mai departe. Instituțiile sunt solide. Guvernul va rămâne în funcție, sigur, cu ceva mai puține atribuții. Guvernarea merge mai departe. Lucrurile se vor mișca și mai departe și nu este cazul să credem că acum vom intra într-o situație fără ieșire sau într-o situație complicată.
 • Deci, încă o dată: instituțiile vor funcționa! Eu sunt garantul că instituțiile din Românie vor funcționa în continuare pentru români!
 • Pe de altă parte, este nevoie de câțiva pași politici. Acești pași vor fi făcuți într-o succesiune foarte rapidă. Voi convoca partidele parlamentare la o sesiune de consultări care începe mâine, la ora 12:00.
 • Mâine seară, după ce voi termina toate consultările, probabil voi anunța deja persoana desemnată pentru a forma un nou guvern.
 • Acum, întrebarea este: „cum va continua politica guvernamentală?”.
 • Eu am fost și rămân, și v-o spun ca să fie foarte clar, adeptul alegerile anticipate. Eu îmi doresc să intrăm într-o logică care duce spre alegeri anticipate.
 • Dacă însă constat că partidele parlamentare nu doresc acest lucru sau nu reușesc să înțeleagă acest lucru, atunci voi insista ca în continuare să fie votat un guvern care vine cu o agendă reformatoare, un guvern care este construit de și în jurul Partidului Național Liberal. Asta ca să fie foarte clar ce se va întâmpla în continuare.
 • După părerea mea, este inadmisibil să pierdem timpul și nervii pentru că avem în continuare un PSD care nu dorește reforme!
 • PSD să stea în opoziție, să-și revină, să se transforme într-un partid democratic și european, după care, cu siguranță, vor veni iarăși în fața electoratului.
 • Dar, în acest moment, soluția cea mai corectă pentru România este întoarcerea la electorat. Trebuie să avem alegeri parlamentare. Trebuie să avem o majoritate parlamentară care sprijină acest efort de reformare, acest efort care vrea să facă economia performantă, care vrea să îmbunătățească, în definitiv, viața omului de rând.
 • Și avem resurse. Avem partide care sunt real partide construite democratic, partide care vor să se implice, partide care se vor pune la dispoziția românilor. Și, da, mă voi implica și în continuare pentru a construi după alegerile parlamentare o majoritate solidă, care vine cu reforme profunde, în beneficiul românilor, o majoritate solidă, care duce România mai departe.
 • Până atunci, primul pas a fost făcut spre alegeri anticipate. Următorul pas va fi făcut mâine, după consultări, după care voi reveni și vom discuta împreună despre pașii care trebuie făcuți în continuare pentru a ajunge la rezultatul dorit de români.
--------------------------------

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni și 1 zi de la învestire, după ce moțiunea de cenzură a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece moțiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea moțiunii de cenzură este un prim pas pentru anticipate.

După demiterea Guvernului, preşedintele desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament, iar dacă o astfel de majoritate nu există, preşedintele consultă partidele reprezentate în Parlament, conform Constituției.

În termen de zece zile de la desemnare, premierul nominalizat trebuie să întocmească lista cu membrii Guvernului şi programul de guvernare şi să le trimită pentru dezbatere Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Birourile permanente ale celor două camere transmit programul de guvernare şi lista Guvernului tuturor deputaţilor şi senatorilor. Birourile permanente stabilesc și data şedinţei comune a comisiilor permanente şi a şedinţei comune a celor două camere, în care vor fi audiați miniștrii propuși. Şedinţa comună nu poate fi stabilită la o dată care să depăşească 15 zile de la primirea programului şi a listei Guvernului.

Fiecare candidat pentru funcţia de ministru va fi audiat de către comisiile de specialitate ale celor două camere, care trebuie să emită avize consultative. După audieri şi după acordarea avizelor, se convoacă şedinţa comună a camerelor, în care premierul desemnat le prezintă parlamentarilor lista de miniştri şi programul de guvernare.
După încheierea dezbaterilor, deputaţii şi senatorii votează, cu majoritate absolută, propunerea de acordare a încrederii Guvernului. Votul este secret cu bile. Rezultatul votului este consemnat într-un proces-verbal, iar acordarea votului de încredere se materializează printr-o hotărâre a Parlamentului, care se semnează de către preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele Senatului şi se înaintează de îndată preşedintelui României pentru a numi Guvernul.

Prim-ministrul şi membrii Guvernului vor depune individual jurământul în faţa preşedintelui României. Guvernul, precum şi fiecare ministru în parte îşi exercită mandatul începând cu data depunerii jurământului.

În cazul în care Guvernul nu a fost validat în parlament, preşedinţii celor două camere îl informează de îndată pe preşedintele României, în vederea desemnării unui alt candidat pentru funcţia de prim-ministru.
Potrivit Constituției, Parlamentul poate fi dizolvat de președinte dacă respinge două propuneri de învestitură a unui nou Guvern în termen de 60 de zile.

Strategia liberalilor este ca, în cazul în care moțiunea trece, Ludovic Orban să vină în Parlament să ceară votul, însă parlamentarii PNL să voteze împotrivă.

În cazul în care toți pașii legali ar fi îndepliniți, liberalii vor ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu localele, în iunie.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13925 vizualizari

 • -5 (29 voturi)    
  Preşedintele (Miercuri, 5 februarie 2020, 18:36)

  Georgiana1995 [utilizator]

  Iar vechea placă,nu se poate pentru că Pesede ! E un joc,toţi sunt conectaţi la banul public,se schimbă între ei la câteva luni,nu la câţiva ani
  Şi preşedintele ăsta ar trebui să fie imparţial,totuşi. Dar ce mai contează...
  • -10 (28 voturi)    
   O sa-l puna tot pe Sica. (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:55)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

   O sa-l puna tot pe Sica. Astialalti il mai lasa doua luni si iar il pica. Si tot asa.

   Eu sunt fan Citu. Inca n-am descoperit un dobitoc atat de desavarsit ca asta, deci ar fi pacat sa nu fie - din nou - ministru.
   • +7 (19 voturi)    
    cum sa nu... (Miercuri, 5 februarie 2020, 21:21)

    Foxcrawl.com [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    tu marele economist te-ai gandit sa-l faci pe Citu dobitoc. Daca erai tu destept, trebuia sa te bagi la inaintare. Tot neavenitul arunca cu invective aiurea. Noroc de internet.
    • -5 (7 voturi)    
     corect (Joi, 6 februarie 2020, 3:24)

     srpc [utilizator] i-a raspuns lui Foxcrawl.com

     Citu nu e un economist slab, ci un tradator si un hot
   • 0 (0 voturi)    
    @Newfloc, baga de un Fan club atunci ! (Joi, 6 februarie 2020, 10:10)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Macar faci concurenta celor care nu mai pot dupa Dragnea sau dupa Ciolacu ! :)))
  • -4 (14 voturi)    
   o mizerie (Miercuri, 5 februarie 2020, 21:18)

   AnderT [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

   Vulgar? nu! Avem un presendinte de compromis, o alegere rea dar fara el putea fi si mai rau, oricum este un habarnist politic, total legat de baroneii PNL si restul vechii politici abjecte de la noi si de care romanii sunt inca fascinati. Suntem un popor condamnat la saracie unde elitele locale abia leaga trei cuvinte iar adevaratii oameni capabili fac pentru altii si ii chemam capsunari.
   In loc sa-i sicaneze se ascunde dupa niste legi aiurea cand piata i-a strigat de o mie de ori BASTA! El nu aude, sau daca aude uita repede. Istoria ni-l va aminti ca pe un bun schior intr-o tara care s-a umplut de datorii pe cand el jongla pe piste si dupa dictatul altora.

   Klaus. daca ne auzi.... VREM ALEGERI ANTICIPATE !!!
  • +1 (1 vot)    
   Psd-istii ca tine nu vor sa inteleaga (Joi, 6 februarie 2020, 9:36)

   midufi [utilizator] i-a raspuns lui Georgiana1995

   ce nenorocire a fost ciuma rosie pentru Romania.
   Asta e, ce sa-i faci.
   Fiecare pasere pre limba ei moare.
 • -8 (36 voturi)    
  Ludovic doiul (Miercuri, 5 februarie 2020, 18:37)

  Mazeta [utilizator]

  Iohannis face niște calcule, dar politica este mai complicată decât Fizica de clasa a VII-a.
  • +5 (13 voturi)    
   las ca vezi tu maine ca nu e complicata. (Miercuri, 5 februarie 2020, 21:22)

   Foxcrawl.com [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   nu ti-a ajuns 2019? Las ca o iei si in 2020, si e abia inceputul.
 • -1 (15 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 5 februarie 2020, 18:38)

  [anonim]

 • +8 (34 voturi)    
  Drumul spre Abis al P$D este : (Miercuri, 5 februarie 2020, 18:45)

  un domn [utilizator]

  Guvern Orbán 2

  Și

  Guvern Orbán 3
  • +15 (29 voturi)    
   haideti (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:06)

   naenae [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   fratilor sa scapam de PSD o data pentru totdeauna!
   • -1 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:58)

    [anonim] i-a raspuns lui naenae

    • +9 (9 voturi)    
     corect.... (Miercuri, 5 februarie 2020, 21:24)

     Foxcrawl.com [utilizator] i-a raspuns lui

     dar roata trebuie invartita din cand in cand iar anticipatele reprezinta un prim pas.
    • 0 (0 voturi)    
     boss-ule (Joi, 6 februarie 2020, 15:37)

     naenae [utilizator] i-a raspuns lui

     orice schimbare incepe de undeva, daca nu misti nimic, nu schimbi nimic. Iar cu hidra asta numita PSD ne vom mai lupta cateva generatii de acum incolo.

     De aia e VITAL ca in primul rand sa nu mai aiba majoritate in parlament. Orice alta miscare e praf in ochi, un guvern minoritar va fi faultat la fiecare colt.
  • -2 (18 voturi)    
   Corect ar fi (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:22)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Guvernul Orban 1.2 si 1.3
   sau ca sa rupa splina PSD-ului
   Guvernul Monica Macovei
   PS stiu ca e de basm dar asa da orice sa le vad fetele PSD-ul la auzul unei astfel de propuneri
   PS 2 merge si "Kovesi"
   • -1 (5 voturi)    
    mai simplu (Joi, 6 februarie 2020, 3:25)

    srpc [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    declaram Romania, oficial, drept colonie a multinationalelor; sa faca ce vor sa ia ce vor, iar cine se opune sa intre la bulau; asa se simplifica totul
 • +6 (18 voturi)    
  Klaus e ignorant sau se preface??? (Miercuri, 5 februarie 2020, 18:49)

  Parzivall [utilizator]

  Agenda reformatoare??? Nu stie cine is psdistii??? Speciali in promisiuni, asta sunt! Ca au mai fost instalati si imediat s-au apucat de distrus. Remember, 3 ani, 3 guverne exceland cu Pavi si gashka de Babooni. Doar in justitie ce prapad au facut. Au dat liber la mii de parnai care au omorat oameni mai tarziu.
 • +11 (27 voturi)    
  O mutare buna (Miercuri, 5 februarie 2020, 18:57)

  ZaR [utilizator]

  Nu cred ca PNL a facut blat cu PSD...Orban si-a provocat demisia la cererea lui Johannis, care pragmatic fiind, vrea un Parlament nou pentru ca tara sa poate fi reformata.

  A fost un sah la PSD. PSD stie ca-l asteapta anticipatele, dar prin motiune macar isi asigura alegerea intr-un singur tur al primarilor.

  De acum inainte tot ceea ce trebuie sa faca Johannis si PNL este sa arate cu degetul spre PSD pentru toata situatia dezastruoasa in care a ajuns tara.

  Oricum o dai, PSD va trece in noul parlament in opozitie, numai ca miza lui Johannis ar trebui sa fie aceea de ai face praf si pulbere...sub 30%. Pentru asta trebuie sa iesim cu totii la vot. Amin!
  • -2 (14 voturi)    
   Max 15 % “câștiga “ P$D in 2020 (Miercuri, 5 februarie 2020, 20:28)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui ZaR

   30 % ce spui tu este alt film ! Acel film a rulat in 2015 !
 • -2 (18 voturi)    
  intre timp (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:00)

  nash pandelica [utilizator]

  la bruksal se imparte cascavalul.
  cine de la ro este interesat in asta ?
  cine negociaza bujetu' ioropean cand pana in toamna tzarisoara se va juca de votu, ca la alba neagra ?
  cine va raspunde de rating si de scumpirea creditelor ?
  cine se mai ocupa de executia bugetara daca vine orban, pleaca orban, vine orban....
  kaizaru' are idei putine, dar fixe.
  si tine de ele, pas cu pas.
  iar votantii, din ce in ce mai derutati, vor vota cu primarii.
  adica, vom avea uslam cu premier de la cotroceni unde este fostul premier de la grivco.
  pas de mai pricepe....
  daca alegatorii infuriati aduc iar pesedica la majoritate in palavrament, kaizer klauz poate fi sigur de soarta lui trump.
  iar fetele penele vor da vina pe...ciuma rosie.
  • -8 (18 voturi)    
   Da, da' nu-i funny? (Miercuri, 5 februarie 2020, 20:01)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Da, da' nu-i funny?

   In plus, nu asta a vrut poporul? Circ mult, paine putina, catuse din belsug?
   Asta are si va avea!

   Traiasca Talibanatul Roman!
   • +4 (4 voturi)    
    Las-o jos ca macane (Joi, 6 februarie 2020, 7:38)

    ABBV [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    era PSD cu painea ? Serios ? Ce guvern SOCIAL da la cateva sute de mii pensii cat jumatate din bugetul pentru tot restul de 4 mil ?
    Amnistie fiscala pentru uni ca Ciorbea, cand foarte bine i se putea confisca palatul.
    Circ ? PSD e plin de specimene din astea:
    https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23635181-video-primarul-psd-din-comuna-jebel-timis-crezut-daca-marim-pensii-salarii-lumea-sta-sluga-fata-noastra.htm?pbox ....si de tovarasi intelectuali care fac semne obscene in parlament.
    Catuse ? Nu sunt destule in tara asta pentru toti care au decis pe banul public.
    SIngura chestie concreta pe care o are PSD este jaful facut atatia ani. in rest doar bla bla si disimulari.
 • -7 (25 voturi)    
  Am incercat.... (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:01)

  Gigi Kent [utilizator]

  Am incercat sa citesc pana am dat de "care vrea să vină cu măsuri pentru România, cu proiecte pentru autostrăzi, spitale".

  Un guvern care a venit cu reglementarea trotinetelor, datul afara al liftierelor si alte aiureli de fapt … Nu mai zic de masurile defaorabile publicului larg dar in favoarea unor grupuri de interese (multinationale, banci, sanatate etc).
  • -5 (17 voturi)    
   E foarte bine asa! Poporul si-a spus cuvantul! (Miercuri, 5 februarie 2020, 20:04)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   E foarte bine asa! Poporul si-a spus cuvantul, asta isi doreste: Sa fie !
  • 0 (6 voturi)    
   wow... (Miercuri, 5 februarie 2020, 21:27)

   Foxcrawl.com [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   bah dar cum se face ca ti-a ramas in cap doar trotinetele si liftierele? Totusi in ultimele 3 luni s-au mai intamplat si alte chestii. Vezi, daca nu bagau alea 25 de oug, ramaneai fara replica . ;)
   • -1 (11 voturi)    
    Da-mi exemple? (Miercuri, 5 februarie 2020, 22:37)

    Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Foxcrawl.com

    In afara de scoaterea optiunii pilon I - pilon II (avantaj fonduri de administrare a pensiilor), scoaterea supraccizei la benzina (avantaj nimeni pentru ca au trebuit sa o creasca pe cea de baza sa nu scada sub nivelul minim acceptat la nivel UE), matrasirea OUG 114 (alte grupuri de interese din energie), revenirea la Robor (avantaj banci), privatizarea sistemului de urgente (avantaj clinicile private), facut tot posibilul pentru a duce deficitul in gard desi nu era nevoie si chemarea FMI-ului ce masuri marete a luat guvernul Orban? Din astea cu autostrazi si constructia de spitale. De care vorbeste plavanul de la Cotroceni?
    • -1 (1 vot)    
     Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati (Joi, 6 februarie 2020, 9:39)

     midufi [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

     V-ati aglomerat, toti postacii rosii, intr-un singur loc.
     • 0 (0 voturi)    
      Hai sa incercam altfel ... (Joi, 6 februarie 2020, 12:02)

      andypandy [utilizator] i-a raspuns lui midufi

      ... cu o abordare constructiva. Gigi Kent a dat niste argumente rationale si rezonabile. Rog toti "haterii" sa contra-argumenteze in acelasi mod. Hai sa le dam incolo pe cele 25 OUG semi-ilegale pentru care se agitau sa capete semnaturi post-factum. Le stergem cu buretul. Ce exact au facut ok pana acum? Sorry, dar mi-a ajuns replica "e din vina PSD, miau miau". OK, avem o lunga lista de probleme ... hai sa o rezolvam incet si constructiv ... fara atitudinea de "tzatza leana, etc". Deci rog contra argumente, nu "hatereli" imature
  • -1 (1 vot)    
   @GigiKet: (Joi, 6 februarie 2020, 10:15)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Bovis, din cauza trotinetelor astea a murit un om si au fost accidente peste 300, cu vreo cateva zeci de raniti grav !'
   • 0 (0 voturi)    
    Ok, de acord ... (Joi, 6 februarie 2020, 11:50)

    andypandy [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    ... de ani de zile si noi biciclistii patim la fel. Ce-ar fi sa se faca piste de biciclete peste tot si apoi sa ne laudam ca s-au rezolvat problemele la acest capitol? Momentan este doar un plasture pe o rana care inca sangereaza ... dramatic i know dar zau daca faza asta cu reglementarea trotinetelor rezolva problema de fond.
 • +11 (21 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:08)

  [anonim]

 • +2 (20 voturi)    
  Acum e momentul (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:15)

  Amerlocu [utilizator]

  Sunt curios sa vad daca USR va avea curajul sa voteze pentru anticipate sau daca va gasi pretexte pentru evitarea lor.

  Daca se fac anticipate parlamentarii isi pierd dreptul la pensii speciale pentru acest mandat. Toti parlamentarii USR depind de lefurile si pensiile de stat...
  • +1 (1 vot)    
   @Amerlocu: (Joi, 6 februarie 2020, 10:18)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   Mai, ce-i stii tu pe parlamentarii USR : ce si cum, fiecare ! Parca ai fi primit o misiune in acest sens ! :))))))
  • 0 (0 voturi)    
   minciuna (Joi, 6 februarie 2020, 18:26)

   vidra [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   USR cere anticipate de vreo 3 ani, dar tu cumva ai intors-o si pe asta
 • +4 (20 voturi)    
  curaj d le presedinte, .. (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:18)

  constatator [utilizator]

  santem satui de ciuma,vrem alegeri anticipate!!
 • +4 (6 voturi)    
  ce moment rau ales! (Miercuri, 5 februarie 2020, 19:53)

  alex562 [utilizator]

  ... de ziua lui Hagi??! ... ff urat!!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by