​Deputații ​Georgian Pop și Corina Bogaciu se reîntorc în PSD. Cei doi parlamentari se alăturaseră anul trecut Pro România. Cu revenirea lui Pop și Bogaciu, PSD are acum 200 de senatori și deputați, iar cu cele 30 de voturi de la UDMR și patru de la aleșii ex-ALDE, social-democrații au toate șansele să dărâme Guvernul Orban la moțiunea de cenzură.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru a demite Guvernul, este nevoie de 233 de voturi.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi citită, luni, în Parlament, Executivul fiind acuzat de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.

PSD și UDMR acuză Executivul, în textul moțiunii de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești", de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.

Textul moțiunii de cenzură inițiată de PSD și UDMR face apel la respectarea principiilor democratice și critică decizia Guvernului Orban de a-și asuma răspunderea pe proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin.