Președintele USR Olt, Silviu Cristian Anton, a anunțat, joi, că a demisionat din partid, după ce a fost prins conducând mașina deși avea permisul suspendat, relatează Mediafax. „Am luat o decizie greșită, pe care mi-o asum în totalitate”, a scris politicianul pe Facebook.

Silviu Cristian AntonFoto: Facebook/ Silviu Cristian Anton

Liderul USR Olt, Anton Silviu Cristian, a anunțat pe pagina sa de Facebook, faptul că demisionează din partid și explică decizia: a fost prins de polițiști la volan deși avea permisul suspendat.

„Astăzi (joi – n.r.) este o zi tristă pentru mine pentru că trebuie să îmi anunț demisia din USR! Din păcate am luat o decizie greșită pe care mi-o asum în totalitate: deși aveam permisul suspendat pe 30 zile (peste 4 zile urma să îl recuperez) și nemaiavând răbdare am condus totuși mașina personală pentru a-mi lua fetițele de la școală. Am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere și mi s-a întocmit un dosar pentru conducere fără permis. Am încredere în Poliția rutieră că și-au făcut datoria. În această situație eu am fost cel care nu a respectat legea și vina îmi aparține”, a scris președintele USR Olt pe pagina sa de Facebook.

Acesta și-a cerut scuze colegilor săi din USR și simpatizanților pentru situația creată și îi asigură că el va rămâne votant USR.