Fondatorii Platformei Social-Liberale, Alex Coita şi Ilan Laufer, au fost implicați, miercuri seara, într-un accident rutier, care a avut loc pe Autostrada Soarelui, în urma acestuia fiind avariat doar autoturismul cu care se deplasau, relatează Mediafax.

​​Alex Coita si Ilan LauferFoto: Facebook - Ilan Laufer

Cei doi se aflau în mașina condusă de Coita și circulau pe sensul către Constanța. La un moment dat, un câine a apărut în fața lor, iar șoferul nu a putut evita animalul, a relatat Laufer pe Facebook.

În urma impactului, a rezultat doar avarierea mașinii lui Coita, care nu a mai putut fi deplasabilă, motiv pentru care a apelat la o firmă de tractări auto.

„Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre. Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Ilan Laufer, fost ministru pentru afaceri, anunță, la câteva zile după demisia din PSD, că înființează o nouă mișcare politică

Alex Coita, consilier onorific al premierului Dăncilă

Alexandru Coita i-a transmis premierului demisia sa din funcția de consilier onorofic în Guvern