​Aflat în campanie electorală în statul american Iowa, Joe Biden nu a fost primit cu entuziasm de studenți, conform Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Candidatul la alegerile prezidențiale Joe Biden a bifat și Universitatea Iowa în cadrul turului său de campanie. Studenții nu s-au arătat foarte interesați de asta și abia la sfârșitul întâlnirii au apărut mai mulți.

Întrebat de o persoană prezentă ce poate face un om ”așa de bătrân” pentru a scoate tinerii americani la vot, Biden a răspuns cu o glumă. Acesta a replicat că este destul de greu să scoți studenții din case înainte de ora 4 după-amiaza.

După acest moment, Biden a revenit la ideea principală a campaniei lui: faptul că el este singurul candidat care se adresează tuturor cetățenilor americani cu drept de vot. Acesta se laudă și spune că este singurul candidat care stă bine în sondaje la mai multe grupe de vârstă.

În sondajele din Iowa, Biden stă chiar foarte bine. Politicianul în vârstă de 77 de ani conduce detașat (41%) în cadrul categoriei de votanți de peste 65 de ani, conform unui sondaj USA Today. Acesta se descurcă onorabil și în ceea ce privește zonele rurale.