Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Conferința de alegeri a organizației de Timiș, că de câteva săptămâni "niște «prieteni»" l-au avertizat în privința lui Sorin Grindeanu, care a spus că va reveni în PSD. "Eu nu și nu! Batman, Batman!”, a precizat Ciolacu, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

”De vreo câteva săptămâni am niște «prieteni» care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu și nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu, la Timișoara.

Prezent și el la eveniment, fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că unii colegi din partid încearcă să facă „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidați puternici în județele din care provin”.

Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiș că va veni alături de ei anul acesta, deși momentan nu se poate reînscrie în partid.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizația social-democrată din Timiș. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcția de președinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023.