Viorica Dăncilă spune că îngrijorarea lui Victor Ponta pentru soarta PSD este ”înduioșătoare”, comentând că iubește atât de mult fostul său partid încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a-l înlătura de la guvernare. Dăncilă mai susține că acesta nu mai păcălește pe nimeni și 2020 va fi anul dispariției sale de pe scena politică.

Viorica DancilaFoto: Hotnews

”E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Ea îl acuză, indirect, de ipocrizie, adăugând că ”ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru”.

”Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși. 2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său”, mai scrie fostul lider PSD.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, că şi-ar dori ca Sorin Grindeanu să intre în PSD şi "să facă curăţenie", și speră să nu se ducă şi "să stea la masă cu cei care l-au dat afară", acest lucru însemnând ca "victima să se pupe cu călăii".