Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, că „deocamdată” nu s-a angajat, deși a primit mai multe propuneri, lăsând să se înțeleagă că o decizie ar urma să ia săptămâna viitoare. Pe de altă parte, Dăncilă a afirmat că nu va candida pentru nicio funcție la congresul PSD care va avea loc în februarie.

Viorica DancilaFoto: Hotnews

Întrebată la interviurile Mediafax dacă s-a angajat după ce a părăsit funcția de premier, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu am un serviciu deocamdată. Am mai multe propuneri. (...) Când ai pierdut, rămân foarte puţini lângă tine”.

Fostul premier a mai declarat că nu va candida la nicio funcție în conducerea PSD, obiectivul său fiind în continuare șefia organizației pentru femei. ”La acest Congres nu o să candidez pentru nicio funcţie. Voi susţine echipa, colegii care vor candida. (...) Există o conferinţă de alegeri pentru organizaţia de femei. Voi candida pentru a fi preşedinţa organizaţiei naţionale a femeilor social-democrate, funcţie pe care am mai deţinut-o”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a decis, în luna noiembrie, să demisioneze din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale.