Premierul Ludovic Orban are, miercuri, a doua rundă de întâlniri din această săptămână cu președintele Klaus Iohannis, el fiind însoțit de miniștrii Transporturilor, Economiei și Muncii, Lucian Bode, Virgil Popescu și Violeta Alexandru.

Iohannis si OrbanFoto: Facebook PNL

Premierul Ludovic Orban are programate, miercuri, trei întâlniri cu șeful statului, Klaus Iohannis. Întrevederile vor fi separate, cu câte un ministru, potrivit Mediafax.

Astfel, de la ora 11.00, Orban va fi la Cotroceni alături de ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bode, de la ora 12.00 va fi însoțit de ministrul economiei, energiei şi mediului de afaceri, Virgil Popescu, iar de la ora 12.30 are programată întrevederea alături de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Orban a avut și marți o întrevedere cu Klaus Iohannis, fiind însoțit de vicepremierul Raluca Turcan și ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș. La întâlnirea premierului Ludovic Orban cu președintele Klaus Iohannis, marți la Cotroceni, principalul subiect al discuției a fost legat de arhitectura instituțională, în vederea unui memorandum pregătitor pentru atragerea fondurilor europene, au declarat surse guvernamentale, pentru Mediafax.