Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, spune că a vorbi urât despre românii plecați în străinătate ”este trist și meschin”, declarația venind după apariția unei înregistrări în care șeful PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău a spus că doar o mică parte sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc ăștia”.

Ionel ArseneFoto: Facebook/ Ionel Arsene

”A vorbi urât despre acești frați ai noștri este trist și meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atât mai degradant, indiferent din care partid ar face parte! Cred că a venit vremea să nu mai punem semnul egal între ideea de echipă politică și tăceri complice!”, scrie Arsene pe Facebook.

”Cred că nu există suferință mai mare decât să fii departe de familia ta. Să nu îți vezi copiii, soția și părinții cu lunile, să lipsești de la cele mai importante momente pentru că trebuie să muncești departe, să le fie lor mai bine. Este un sacrificiu imens, pe care, din păcate, îl fac astăzi prea mulți români.

Mulți nemțeni de-ai mei sunt plecați în lume pentru a le asigura familiilor lor un trai mai bun. Dar știu că acolo, printre străini, gândul și sufletul le sunt acasă. Și nădejdea că vor reveni în țară le dă forța să o ia de la capăt zi de zi”, spune liderul PSD NEamț.

Citește și: