Deputatul PNL Pavel Popescu acuză „tentative de intimidare” la adresa sa din partea companiei Huawei. Într-un mesaj postat joi seară pagina sa de Facebook, liberalul atenționează Huawei că este „un demnitar al statului român” și că, „dacă au ceva de discutat, să mă contacteze direct”.

Pavel PopescuFoto: Facebook - Pavel Popescu

„Amintesc firmei HUAWEI că sunt un ales, demnitar al statului român. Le solicit să înceteze orice tentativă de intimidare directă sau indirectă la adresa mea. Dacă au ceva de discutat, să mă contacteze”, este mesajul postat de Pavel Popescu pe pagina sa oficială de Facebook.

Acest mesaj a dispărut însă, timp de câteva zeci de minute, de pe pagina deputatului liberal, dar a fost repostat ulterior.

UPDATE 23.20 Deputatul Pavel Popescu a repostat mesajul. El precizează că pe cel postat anterior l-a șters „în urma unei erori/editări”.

„Amintesc firmei Huawei că sunt un ales, demnitar al statului român. Le solicit să înceteze orice tentativă de intimidare directă sau indirectă la adresa mea. Dacă au ceva de discutat, să mă contacteze direct.

P.S. În urma unei erori/editări am șters mesajul. Îl reiterez”, a scris din nou Popescu.

Contactat de HotNews.ro, Pavel Popescu a spus că este vorba despre "mesaje indirecte, interesandu-se de interesele mele pe subiectul 5G". "Și da, am interese: securitatea cetățenilor români în contextul unei schimbari majore după implementarea acestei tehnologii", a mai spus Popescu. Acesta a precizat că va verifica "dacă superiorii lor știu acest lucru".